[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [AUCTeX] Missing sub/superscripts intermittent

From: Ralf Angeli
Subject: Re: [AUCTeX] Missing sub/superscripts intermittent
Date: Thu, 25 Aug 2005 10:36:34 +0200
User-agent: Gnus/5.110004 (No Gnus v0.4) Emacs/22.0.50 (gnu/linux)

* Alex Stark (2005-08-24) writes:

> This is likely an Ubuntu bug, but I don't have the knowledge to be
> sure...

You could try to use other fonts or fontsets and check if the problem
goes away.

> Could you clarify for me: if
>> >     \mat{A}^{-1} & -\mat{A}^{-1}\mat{B} \\
> is in a correct environment, how many font colours should be seen?  Is
> it three: (1) "\mat", (2) "{A}^{-1}", (3) "&" and "\\"?

In your example this line is enclosed in "gather" and "bmatrix"

    \mat{A}^{-1} & -\mat{A}^{-1}\mat{B} \\

In that case everything in the line starting with "\mat" should be
brown except for "&" and "\\" which should be red.  Assuming you are
using default colors.

>> > Startup message:
>> > Unable to load font
>> > -misc-fixed-medium-r-normal--11-81-100-100-c-0-iso8859-1 [4 times]
>> This error undermines the suspicion.
>> Did you alter the font setup in your init file?  If so, you could try
>> without those changes and see if the problems go away.  Otherwise it
>> may be a problem with the Emacs shipped with Ubuntu or the X server.
> No changes.  I am guessing that this startup message is independent of
> auctex.

You can narrow down the cause further by starting Emacs with `-q' and
`-q -no-site-file' command line options.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]