[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [avrdude-dev] new atmega168 device signature?

From: limor
Subject: Re: [avrdude-dev] new atmega168 device signature?
Date: Mon, 5 Nov 2007 19:25:16 -0500

only problem with this theory is that i must have programmed it before
shipping since its a preburned chip, and it would have conked out then
since i check the sig's before programming.
maybe it changed its mind since then?

On Nov 5, 2007 4:02 PM, Jason Pepas <address@hidden> wrote:
> On 11/2/07, Jason Pepas <address@hidden> wrote:
> > I tried it about 4 times over the course of half an hour last night.
> > I'll run it again a few times just to double check.
> >
> > My programmer is a little bit hackish (I bought the spoke pov parallel
> > port interface before I realized there was a 10 pin and 6 pin ICSP
> > standard for the avr's, so I used some hookup wire to translate from
> > one to the other.  it took me a couple of times to get it working),
> > but it would seem odd that the same bit is off each time.
> I tried it again, this time to the boarduino as well as to an atmel
> "butterfly" demo board.  The boarduino consistently shows up as
> 0x1e9407, whereas the butterfly (correctly) shows up as 0x1e9406.
> However, the boarduino works correctly when I tell avrdude to ignore
> the device signature discrepancy.
> was my avr manufactured with a single incorrect bit?  perhaps i have a
> collector's item on my hands...
> -jason
> _______________________________________________
> avrdude-dev mailing list
> address@hidden
> http://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/avrdude-dev

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]