bug-gfe
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

currant


From: bug-gfe
Subject: currant
Date: Mon, 2 Oct 2006 10:17:48 -0500
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Als daar gaten in zitten loop je alsnog een risico.
Als je zoiets in Amerika doet, kom je voorlopig niet thuis. We moeten elke melding serieus nemen. De kwaliteit van verpleeghuizen zal verder worden verbeterd, en mede dankzij extra middelen zijn wachtlijsten in de thuiszorg niet meer nodig. Dat is goed te merken aan de groei van de werkgelegenheid. Als daar gaten in zitten loop je alsnog een risico.
Je controleert, en laat pas door als je ervan overtuigt bent dat alles in orde is.
This way we can both participate and show everyone just how great semantic, accessible design can be. In de Wet inburgering nieuwkomers speelt taalvaardigheid dan ook een centrale rol. De regering ondersteunt de ambitie van de agrarische sector om toonaangevend te blijven in innovatie en spant zich in voor de kwetsbare visserij.
Zonder roze bril zie je de kleuren een stuk realistischer.
En terecht natuurlijk, want medicijnen helpen alleen als je ze inneemt - en bij sommige moet dat zelfs op een vast tijdstip.
De Hogesnelheidslijn-Zuid en de Betuwelijn worden in gebruik genomen, waardoor de verbindingen met onze buurlanden verbeteren.
Burgers, bedrijven en organisaties tonen zich bij deze taken steeds meer betrokken. Dankzij meer banen en lagere lasten hebben mensen weer meer te besteden. This way we can both participate and show everyone just how great semantic, accessible design can be.
Daaraan werken krijgt prioriteit boven discussies over de inrichting van de Europese Unie.
Terrorisme is een doodernstige zaak. De militairen zijn goed op hun taak voorbereid en doen hun werk in een gevaarlijke omgeving, met volle inzet en met volle overtuiging.
Wacht dacht u van een boeket herfstrozen?
I went ahead and pre-ordered it and cannot wait for it to get here!
Dat is een heilzaam mechanisme, daar moet je niet aankomen. Jawel, namelijk over de inhoud.
De zorg voor natuur krijgt verder vorm in het behoud en de ontwikkeling van nationale parken en landschappen.
De zorg voor natuur krijgt verder vorm in het behoud en de ontwikkeling van nationale parken en landschappen.
Als je zoiets in Amerika doet, kom je voorlopig niet thuis. Het wetsvoorstel Werken aan winst beoogt daaraan een belangrijke bijdrage te leveren.
Mensen maken fouten, mensen worden moe, mensen zijn geneigd aardige mensen soepeler te behandelen en lastpakken het leven zuur te maken, mensen raken geirriteerd.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]