bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: modeline face under a tty


From: Edward O'Connor
Subject: Re: modeline face under a tty
Date: Wed, 31 Oct 2001 17:08:36 -0500
User-agent: Mutt/1.2.5i

[I previously replied to this via news, but it seems my news server
 isn't configured properly to handle posting to g.e.b, so here's a
 repeat. Apologies if this ends up being redundant. -- Ted]

Eli Zaretskii wrote:

> > Now, here's where things get interesting: When I run Emacs with
> > some file or files as command-line arguments, my modeline appears
> > as I want it to, blue background and white foreground. When I M-x
> > customize-face RET modeline RET now, it says this:
> > 
> >        [...]
> >        [ ] Inverse-video: [Value Menu] *
> >        [X] Foreground: [Value Menu] Color: white       (sample)
> >        [X] Background: [Value Menu] Color: darkslateblue  (sample)
> 
> It seems like I cannot reproduce this. On what type of terminal did
> you see this? Was it a Unix or GNU/Linux console, an xterm, a telnet
> client, or something else? Also, what termcap/terminfo entry does
> that terminal use?

How about "all of the above"? I've seen this on a Linux console, under
xterm, in PuTTY (a Win32 SSH client), in GNU Screen on all three, etc.
Under X11 and w32 window systems the modeline always appears white-on-
blue as expected.

Additionally, it seems that this does not happen under 21.0.102, so
presumably something relevant changed inbetween that pretest and the
released 21.1.

Thanks for the help, Eli!


Ted

-- 
Edward O'Connor
address@hidden

To raise the issue of Tigger's parentage is to invite all sorts of
other questions. What happened to Roo's father? Why is Rabbit a
bachelor? Where are Pooh's pants?

                -- The Cube



reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]