bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#7469: 24.0.50; report-emacs-bug is broken again (on Windows)


From: Drew Adams
Subject: bug#7469: 24.0.50; report-emacs-bug is broken again (on Windows)
Date: Tue, 23 Nov 2010 07:52:15 -0800

Regression.
(More or less the same problem we had a few months back, bug #5299.)

Cannot send a bug report on Windows.  Symptoms slightly different, however.

When I hit C-c C-c in the bug-report window and answer `yes' to the prompt to
send the report, it simply claims that it sent the bug report (but it did not),
and shows me the buffer *sent mail to address@hidden

It should invoke my mail client (Outlook), popping up a new mail message
addressed properly with the Subject filled out and the body having text saying
that you can paste the bug-report contents there.

The `From' field in the buffer *sent mail...* shows this:

From: address@hidden

Users should not need to set anything in order to be able to send Emacs bug
reports.  It is not the users who need "tickling" here.

First reported to emacs-devel (no response) for this version:

In GNU Emacs 24.0.50.1 (i386-mingw-nt5.1.2600)
 of 2010-11-22 on 3249CTO
Windowing system distributor `Microsoft Corp.', version 5.1.2600
configured using `configure --with-gcc (4.4) --no-opt --cflags
 -Ic:/imagesupport/include'

Problem still exists in this version:

In GNU Emacs 24.0.50.1 (i386-mingw-nt5.1.2600)
 of 2010-11-16 on 3249CTO
Windowing system distributor `Microsoft Corp.', version 5.1.2600
configured using `configure --with-gcc (4.4) --no-opt --cflags
-Ic:/imagesupport/include'









reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]