bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#13864: 24.3.50; emacsclient -t loops when connected to emacs server


From: Eli Zaretskii
Subject: bug#13864: 24.3.50; emacsclient -t loops when connected to emacs server running in X11
Date: Mon, 04 Mar 2013 19:50:10 +0200

> From: Ashish SHUKLA <address@hidden>
> Date: Mon, 04 Mar 2013 00:49:47 +0530
> 
> 1. Start: emacs -Q
> 2. Start emacs server: M-x server-start
> 3. In an xterm instance (in my case TERM=xterm-256color), do: emacsclient -t
> 4. In emacsclient session, do C-x C-f to get a 'Find file:' prompt.
> 5. Now I see emacsclient session started flickering with following 'truss' 
> output:

Thanks.  Unfortunately, I seem to be unable to reproduce this with the
Emacs configurations to which I have access.  One thing I couldn't try
was a GUI session that also has a TTY frame created by "emacsclient -t",
I could only try a TTY session in which another TTY frame on a
different terminal was created by emacsclient.  Maybe this is the
crucial difference: do you see the same problem when Emacs that runs
the server is started with -nw?

Did this problem appear lately, or do you see it in previous versions
as well (e.g., on the emacs-24 branch)?  If this only appeared
recently, could you perhaps bisect to find the commit which caused
this?

Also, would you be ready to run Emacs under a debugger and look around
where I suggest you to?

Thanks.





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]