bug-gnustep
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[bugs #8820] Number of columns is not increased in NSMatrix's -addColumn


From: Fred Kiefer
Subject: [bugs #8820] Number of columns is not increased in NSMatrix's -addColumn
Date: Thu, 13 May 2004 18:09:07 -0400
User-agent: Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/3.2; Linux) (KHTML, like Gecko)

This mail is an automated notification from the bugs tracker
 of the project: GNUstep.

/**************************************************************************/
[bugs #8820] Latest Modifications:

Changes by: 
                Fred Kiefer <address@hidden>
'Date: 
                Thu 05/13/04 at 22:01 (GMT)

            What     | Removed                   | Added
---------------------------------------------------------------------------
          Resolution | None                      | Works for me
              Status | Open                      | Analyzed


------------------ Additional Follow-up Comments ----------------------------
I tried to reproduce this bug report witht he attached small file. But this 
works fine for me. Could you please come up with a bit of code that 
demonstrates the problem?
Otherwise I will close this bug report after some time.






/**************************************************************************/
[bugs #8820] Full Item Snapshot:

URL: <http://savannah.gnu.org/bugs/?func=detailitem&item_id=8820>
Project: GNUstep
Submitted by: 0
On: Thu 05/06/04 at 09:19

Category:  Gui/AppKit
Severity:  5 - Average
Item Group:  Bug
Resolution:  Works for me
Assigned to:  None
Status:  Analyzed


Summary:  Number of columns is not increased in NSMatrix's -addColumn

Original Submission:  When adding a new column to an NSMatrix object via 
-addColumn the the number of columns (ivar _numCols) is not adjusted properly. 
-numberOfColumns always reports the initial number of columns.
Removing columns seems to work, though.

Follow-up Comments
------------------


-------------------------------------------------------
Date: Thu 05/13/04 at 22:01         By: FredKiefer
I tried to reproduce this bug report witht he attached small file. But this 
works fine for me. Could you please come up with a bit of code that 
demonstrates the problem?
Otherwise I will close this bug report after some time.

-------------------------------------------------------
Date: Thu 05/06/04 at 09:38         By: None
Sorry, my mistake. I did not look close enough. There is NO bug.






File Attachments
-------------------

-------------------------------------------------------
Date: Thu 05/13/04 at 22:01  Name: matrix.m  Size: 1KB   By: FredKiefer

http://savannah.gnu.org/bugs/download.php?item_id=8820&amp;item_file_id=1300






For detailed info, follow this link:
<http://savannah.gnu.org/bugs/?func=detailitem&item_id=8820>

_______________________________________________
  Message sent via/by Savannah
  http://savannah.gnu.org/







reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]