bug-gnustep
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[bugs #8334] No text display on NetBSD


From: Fred Kiefer
Subject: [bugs #8334] No text display on NetBSD
Date: Sat, 15 May 2004 13:32:12 -0400
User-agent: Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/3.2; Linux) (KHTML, like Gecko)

This mail is an automated notification from the bugs tracker
 of the project: GNUstep.

/**************************************************************************/
[bugs #8334] Latest Modifications:

Changes by: 
                Fred Kiefer <address@hidden>
'Date: 
                Sat 05/15/04 at 17:30 (GMT)

            What     | Removed                   | Added
---------------------------------------------------------------------------
            Category | Gui/AppKit                | Backend


------------------ Additional Follow-up Comments ----------------------------
Could you please check if the fontcacher process has run successfully and if 
not run it manually? (There should be a non empty file in 
~/GNUstep/Library/Fonts/Cache/)






/**************************************************************************/
[bugs #8334] Full Item Snapshot:

URL: <http://savannah.gnu.org/bugs/?func=detailitem&item_id=8334>
Project: GNUstep
Submitted by: Riccardo mottola
On: Sat 03/27/04 at 17:40

Category:  Backend
Severity:  5 - Average
Item Group:  Bug
Resolution:  None
Assigned to:  None
Status:  Open


Summary:  No text display on NetBSD

Original Submission:  On NetBSD (68k) gnustep builds but there is no text 
display (inside dialog boxes) and menus are only a few pixel wide. This using 
the xlib backend. It does happen on the local xserver and exporting to 
different xservers.
Doing a clean reinstall of the operating system (upgraded to latest 1.6.2 and a 
clean build of GNUstep from CVS did not help.

Follow-up Comments
------------------


-------------------------------------------------------
Date: Sat 05/15/04 at 17:30         By: FredKiefer
Could you please check if the fontcacher process has run successfully and if 
not run it manually? (There should be a non empty file in 
~/GNUstep/Library/Fonts/Cache/)












For detailed info, follow this link:
<http://savannah.gnu.org/bugs/?func=detailitem&item_id=8334>

_______________________________________________
  Message sent via/by Savannah
  http://savannah.gnu.org/







reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]