bug-gnustep
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[bugs #5008] EOEntity Attribute Cacheing causes major problems


From: David Ayers
Subject: [bugs #5008] EOEntity Attribute Cacheing causes major problems
Date: Sun, 26 Sep 2004 17:11:28 -0400
User-agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040616

This mail is an automated notification from the bugs tracker
 of the project: GNUstep.

/**************************************************************************/
[bugs #5008] Latest Modifications:

Changes by: 
                David Ayers <address@hidden>
'Date: 
                Sun 09/26/2004 at 21:04 (Europe/Vienna)

            What     | Removed                   | Added
---------------------------------------------------------------------------
          Resolution | None                      | Fixed
         Assigned to | None                      | ayers
              Status | Open                      | In Test


------------------ Additional Follow-up Comments ----------------------------
Fixed in CVS.






/**************************************************************************/
[bugs #5008] Full Item Snapshot:

URL: <http://savannah.gnu.org/bugs/?func=detailitem&item_id=5008>
Project: GNUstep
Submitted by: Simon Stapleton
On: Sun 08/31/2003 at 14:39

Category:  gdl2
Severity:  5 - Average
Item Group:  Bug
Resolution:  Fixed
Privacy:  Public
Assigned to:  ayers
Status:  In Test


Summary:  EOEntity Attribute Cacheing causes major problems

Original Submission:  The cacheing of attributes in EOEntity causes me major 
problems (particularly in my model editor) - If you create an entity, add an 
attribute, and then rename the attribute, the entities' cached information is 
not updated.  It's possible to work around it, by removing the attribute first 
then re-adding it after performing the rename, but that causes a load of other 
potential problems.

I'm also seeing similar behaviour at the EOModel level - create an EOModel, add 
an entity, rename the entity, then send -entityNamed: to the model with the new 
name for the entity

Follow-up Comments
------------------


-------------------------------------------------------
Date: Sun 09/26/2004 at 21:04       By: David Ayers <ayers>
Fixed in CVS.












For detailed info, follow this link:
<http://savannah.gnu.org/bugs/?func=detailitem&item_id=5008>

_______________________________________________
  Message sent via/by Savannah
  http://savannah.gnu.org/







reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]