bug-gnustep
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [bug #17503] Windows doesn't open up when compiled with debug off in


From: Gregory John Casamento
Subject: Re: [bug #17503] Windows doesn't open up when compiled with debug off in SVN version
Date: Tue, 22 Aug 2006 22:30:01 -0700 (PDT)

When I said Gorm comes up, I actually did mean I was able to open an new document and do some stuff.

I'm not sure what's going on there. :/
 
--
Gregory John Casamento


----- Original Message ----
From: Charles Philip Chan <address@hidden>
To: address@hidden
Sent: Wednesday, August 23, 2006 12:46:39 AM
Subject: Re: [bug #17503] Windows doesn't open up when compiled with debug off in SVN version

On 2006-08-23 00:34:46 -0400 Gregory John Casamento
<address@hidden> wrote:

> I just not built everything as non-debug on my P3/700 laptop running
> SuSE 9.3
> w/ gcc 3.3.5.   It works fine.  Gorm comes up properly.

GORM comes up properly for me too, but if I try to create something
new or open a GORM file, nothing comes up. The strange thing is, if I
build a debug version and start GORM with either:

    debugapp Gorm.debug

or

    openapp Gorm.debug

everything works fine. I am at a lost...

Charles

--
/* panic??  These should never occur in our application. */
         linux-2.6.6/drivers/scsi/aic7xxx/aiclib.c
RFC3156 defines security multipart formats for MIME with OpenPGP.
_______________________________________________
Bug-gnustep mailing list
address@hidden
http://lists.gnu.org/mailman/listinfo/bug-gnustep


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]