[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[bug #27720] Weird BIOS keeps GRUB from booting correctly

From: Daniel Mierswa
Subject: [bug #27720] Weird BIOS keeps GRUB from booting correctly
Date: Fri, 16 Oct 2009 13:33:34 +0000
User-agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv: Gecko/20091014 Firefox/3.5.3


                 Summary: Weird BIOS keeps GRUB from booting correctly
                 Project: GNU GRUB
            Submitted by: impulze
            Submitted on: Fri 16 Oct 2009 01:33:33 PM GMT
                Category: Booting
                Severity: Major
                Priority: 5 - Normal
              Item Group: None
                  Status: None
                 Privacy: Public
             Assigned to: None
         Originator Name: 
        Originator Email: 
             Open/Closed: Open
         Discussion Lock: Any
                 Release: SVN
         Reproducibility: Every Time
         Planned Release: None



As already mentioned on the user mailinglist:
and on the devel mailinglist:
my BIOS makes a crappy attempt to be smart and fails to boot GRUB properly. I
had to use a hack (explained by phcoder) to make it find GRUB on my primary
partition by putting it in a loop device and install grub on that loop device.
However that only works for that crappy BIOS so I was told to install GRUB
into the MBR also, so that I can use it on sane systems. However after doing
that, it gets stuck on printing "GRUB " again on my laptop. Now I was told to
open a bug here, so consider it done. :)


Reply to this item at:


  Message sent via/by Savannah

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]