[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: libtool under msys bug

From: Ralf Wildenhues
Subject: Re: libtool under msys bug
Date: Fri, 22 Aug 2008 08:10:23 +0200
User-agent: Mutt/1.5.18 (2008-05-17)

Hi Sam,

thanks for getting back to us on this.

* Sam Thursfield wrote on Fri, Aug 22, 2008 at 05:07:41AM CEST:
> On Thu, Aug 21, 2008 at 9:28 PM, Ralf Wildenhues <address@hidden> wrote:
> >
> > Done.  Still, we would like to have a description of how to reproduce
> > the bug, so we can add a testcase.
> Hi, sorry about the delay.

No problem at all of course.

> It's proving more difficult to reproduce
> the bug than I anticipated - it occurs as I described during the
> builds of glib and gtk+, but it's taking a while to work out exactly
> what's causing the problem, as simple libtool projects don't exhibit
> the same behaviour. Tomorrow I'll have a go at reducing a glib build
> down to a testcase, rather than trying to come up with one from
> nowhere.

Here's what would probably help us, even if you don't have further time:
show us how to reproduce the issue: which glib, gtk+ tarball did you use
and what was your configure command line.  Often, bugs can be narrowed
down just by looking at a build log, so if you could post that (gzip
large output, please) or put it up somewhere, that'd be cool, too.
Of course a testcase ready to apply is even nicer.  ;-)


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]