[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [Bug-wget] wget-1.2 configure missing ac_unique_file

From: Douglas E. Engert
Subject: Re: [Bug-wget] wget-1.2 configure missing ac_unique_file
Date: Mon, 03 May 2010 14:30:36 -0500
User-agent: Thunderbird (Windows/20100228)

Giuseppe Scrivano wrote:
Thanks for your bug report!

I don't have a Solaris 10 system to test my patch, but I have looked at
the generated `configure' file and it seems correct.

Would you mind to try this patch?  To get a new `configure' you need to
execute `autoreconf'.


I had to use src/wget.h as I don't see a src/wget.c

autoreconf --force
was also required  and I ran this on a Ubuntu Karmic
with autoconf 2.64 which has a shared file system with
the Solaris 10 sparc and

The configure, now works on Solaris 10 sparc and i386:

./configure  \
        --prefix=/afs/anl.gov/appl/wget-1.12/$SYS \
        --disable-iri \

Thanks for the quick response!

=== modified file 'configure.ac'
--- configure.ac        2009-09-23 01:43:02 +0000
+++ configure.ac        2010-05-03 18:23:02 +0000
@@ -43,6 +43,8 @@

 There is no src/wget.c, so used src/wget.h

 dnl Automake setup

"Douglas E. Engert" <address@hidden> writes:

wget-1.12 configure on Solaris 10 would fail trying to look
at .. for a number of files. The problem appears to be caused
by configure does not define $ac_unique_file, and the test
at line 1659 fails and sets scrdir=..

  1658    srcdir=$ac_confdir
  1659    if test ! -r "$srcdir/$ac_unique_file"; then
  1660      srcdir=..
  1661    fi


 export ac_unique_file=src/wget.h


 Douglas E. Engert  <address@hidden>
 Argonne National Laboratory
 9700 South Cass Avenue
 Argonne, Illinois  60439
 (630) 252-5444

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]