dcciv-users
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Dcciv-users] facility


From: Claudius Hart
Subject: [Dcciv-users] facility
Date: Wed, 4 Oct 2006 15:01:08 -0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Snelheid van beantwoording is nog altijd belangrijk, maar vormt niet langer een onderscheidende factor in positieve zin. Omdat het verloop onder callcenter medewerkers relatief hoog is, zou kennis ook beter moeten worden vastgelegd in systemen. ,,Veel bedrijven hebben geinvesteerd in het verbeteren van de bereikbaarheid aldus Edwin van Wijk van ITO.
De meeste keren reageerde de Belastingtelefoon met: tuut.
Het gevolg is dat zij gedwongen worden hun spullen steeds te verplaatsen.
Voor standaardantwoorden mag je op internet kijken, maar als je probleem niet standaard is moet je betalen.
Service wordt zo langzamerhand iets dat je er bij moet kopen en is steeds minder vaak een onderdeel van het product.
Hij vult de vaas tot aan de rand met keien en vraagt aan zijn publiek of het denkt dat er nog iets bij kan. Hij vult de vaas tot aan de rand met keien en vraagt aan zijn publiek of het denkt dat er nog iets bij kan. Uitschieters van toen kwamen nu aanzienlijk beter uit de bus. Dan verdienen servicenummers meer dan een mager zesje; aldus Van Wijk.
Zonder die 'beveiliging' heeft men vaak het gevoel pas in de namiddag echt productief te kunnen worden, als de grootste bulk berichten is weggewerkt.
Nuon heeft twee minuten nodig voordat ze de klant te woord kan staan, Eneco anderhalve minuut en Essent iets meer dan een minuut. Voor standaardantwoorden mag je op internet kijken, maar als je probleem niet standaard is moet je betalen. De maanden juli en augustus, waarin veel medewerkers met vakantie zijn, geven nog een verdere terugval te zien. Waarmee kan ik u van dienst zijn? We krijgen zelfs de indruk dat we hen lastigvallen, wanneer we proberen contact met hen op te nemen.
Wie een kaartje voor een concert of theatervoorstelling wil reserveren is bij de Uitlijn opnieuw slechter af dan bij Ticketservice en Topticketline.
Hieronder valt het zoeken naar bijvoorbeeld telefoonnummers en vermogenskosten als gevolg van het later innen van facturen.
Het gevolg is dat zij gedwongen worden hun spullen steeds te verplaatsen.
Het onderzoek werd uitgevoerd door NetPanel.
Het aansporen van deze klanten om nieuwe klanten naar zijn onderneming toe te verwijzen is de winnende manier om gekwalificeerde nieuwe klanten te krijgen.
Daarom is het enorm druk. De grootste bron van nieuwe klanten voor elke onderneming zijn bestaande klanten. Bij negentien bedrijven blijft de hoorn desondanks langer op de haak liggen. Bij Delta moet de beller het langste wachten, gemiddeld tweeenhalve minuut. Dit is aanzienlijk hoger dan altijd gedacht werd. Het ene is bestemd voor 'binnen de garantie', het andere voor 'buiten de garantie'. Het is eenvoudigweg een kwestie van beleefdheid, toch?
Dit keer bracht de invoering van de no-claimregeling voor ziekenfondsverzekerden extra drukte met zich mee. Dit ondersteunt volgens de onderzoeker het volwassener worden van de contactcenters en hun strategie.
Levert een thuiswerker meer op? We doen er alles aan om de service zo spoedig mogelijk weer op het gewenste niveau te krijgen.
Dankzij de inschakeling van een commercieel callcenter is de bereikbaarheid sinds de steekproef iets verbeterd, maar desondanks komt er bij vier op de tien telefoontjes geen contact tot stand. Daarom is het enorm druk. Ook Delta kon de drukte niet altijd aan.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]