[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [Denemo-devel] Templates

From: Jeremiah Benham
Subject: Re: [Denemo-devel] Templates
Date: Wed, 12 Dec 2007 07:27:39 -0600

On Wed, 2007-12-12 at 11:39 +0000, Richard Shann wrote:
> > I will take care of it. I have a bit more time now that I just finished
> > up a performance. What I did was create a font directory. In the
> > fonts/ it essentially just says what to install and where.  
> at the moment there is a templates directory in doc, which contains one
> or two directories with .denemo files as well as some images that could
> be used to identify template files. 

Yes. This is where they are at. I tried to create a folder in
denemo/Templates but cvs complained that that folder already existed. I
tried to upload a new folder but it would not let me because
doc/templates existed. CVS is a pain. The template installation was
dependent on the docs being built. If the docs don't build the templates
don't get installed. What I did was to edit doc/ I also
removed the doc/template folder and recreated it in an attempt to create
a denemo/Templates. Unfortunately it would not let me. I added the
Templates folder back into doc/templates and organized it a bit. I kind
of further breaks the docs though. Maybe I should role cvs back and do
it again only editing the doc/ and denemo/ It
does currently install templates now systemwide. I am going to add a
function to copy it locally soon. I am just embarrassed as to how sloppy
this happened with cvs. In order to install it you need to
rerun ./ ;./configure;make;make install. Do you think we
should roll it back? Some of the .png files were lossed in the process
and can always be reverted or re-uploaded

> Either these images are for the
> documentation (in which case it makes sense they are under doc) or they
> are part of some grand scheme for templates where you would browse the
> images and then an appropriate .denemo file would be loaded.

The were for system installation and doc building. 

>  But I see
> no trace of more work on that.
> I'm just aiming to get basic load/save local/systemwide templates
> working.

Its in cvs. I just reordered some files and edited doc/ and
denemo/ Perhaps I should roll it back and start again
because it further breaks the doc from building. I think the docs are
very obsolete. 


> Richard

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]