devel-panorama
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

toughness scandalize


From: Doris Herbert
Subject: toughness scandalize
Date: Tue, 17 Oct 2006 12:55:31 +0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Anderzijds hebben aanbieders als Skype, Google en Microsoft een steeds grotere invloed met gratis alternatieven.
Degene aan de andere kant van de lijn houdt geen rekening met de situatie op de weg.
Want service is een ideale manier om klanten vast te houden en ze tot extra aankopen te bewegen.
Die herkennen veelal niet de juiste vraag waardoor het antwoord alsnog leidt tot ergernis bij de consument. Anderzijds hebben aanbieders als Skype, Google en Microsoft een steeds grotere invloed met gratis alternatieven. Het is daarom belangrijk dat organisaties hier tijdig op in spelen. Een factor die ook spontaan door de respondenten als verbeterpunt wordt genoemd. Is het probleem op een adequate, snelle en klantvriendelijke manier verholpen, dan dient zich een ideaal moment aan om met de klant contact te leggen.
Vaak is dit nog niet gerealiseerd en verzuimt men dus om klanten op deze manier tevreden te stellen. Aldus Heliview, dat er onderzoek naar deed.
IP-telefonie is een technologie die het bellen via het internet mogelijk maakt.
Zodat de klant merkt dat het bedrijf hem echt kent. Content wordt toegevoegd of onzichtbaar gemaakt, danwel opnieuw gerubriceerd.
Van het idee dat een callcenter slechts geld kost moeten we af. Het betreft dus niet het bellen via kabel of ADSL zoals het wordt aangeboden door diverse telecom operators. Het gemiddeld aantal flexwerkers in Europa ligt beduidend lager. IP-telefonie is een technologie die het bellen via het internet mogelijk maakt. Als de call center medewerkers onder druk komen te staan is men minder behulpzaam. Alhoewel ook daarvoor een lichte toename in gebruik is te zien. Deze systemen zullen de webinteractie in belangrijke mate gaan faciliteren.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]