[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: [Discuss-gnuradio] TX_RX board installation problem (0x000c)?

From: HL_Wu
Subject: RE: [Discuss-gnuradio] TX_RX board installation problem (0x000c)?
Date: Mon, 9 Jan 2006 10:25:39 +0800

Hi, Matt
           Since I intend to use the TV RX tuner both with USRP board and some 
the in-house boards (the Altera one is a little limited to my project hence
I change that to Xilinx Virtex-2 and make a in-house board), can I have the new 
TV RX 2 tuner datasheet (3x8769?) ?          


-----Original Message-----
From: Matt Ettus [mailto:address@hidden
Sent: Saturday, January 07, 2006 2:00 AM
To: HL Wu(吳曉龍)
Cc: address@hidden
Subject: Re: [Discuss-gnuradio] TX_RX board installation problem

address@hidden wrote:
> Hi, all
>          I just got my 2 new TV_RX boards from Ettus, but when I installed it 
> and
> run the tvrx_wfm_rcv_gui.py script, the script tells me that it is an unknown
> board with ID 0x000c. The release of gnuradio software version is close to 2.5
> (I did CVS it from the ftp site), but still far away from the 2.6 version. 
> Any clue?
> I thought about updating the gnuradio from 2.5 to 2.6, but I want to know what
> happened before I tried anything dramatic.

You need to update to the new release to get support for your board.
The tuners shipping on the TVRX board are slightly different now, so I
gave them a new daughterboard ID.  It will show up as a TVRX2 once you


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]