discuss-gnustep
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Beware of ProjectCenter! ; -) (was: Re: GDL2 based app won't start up: C


From: Lars Sonchocky-Helldorf
Subject: Beware of ProjectCenter! ; -) (was: Re: GDL2 based app won't start up: Cannot load the main model file 'DeveloperManager.gorm')
Date: Thu, 5 Feb 2009 18:02:53 +0100


Am 05.02.2009 um 17:45 schrieb Matt Rice:

On Thu, Feb 5, 2009 at 8:42 AM, Lars Sonchocky-Helldorf
<address@hidden> wrote:
Hi,

I am currently preparing for a live demo of developing a small database
application (called DeveloperManager) using DBModeler, Gorm and
ProjectCenter for FOSDEM.

I got the drag and drop problem worked out by installing a whole fresh
GNUstep from SVN over what came with Ubuntu.


Now I have created a small example app (for testing the tools to make sure everything works then). I can build and start that app as long as I don't add (drag and drop) any GDL2 stuff to the Applications .gorm. In this case I
get the following output when I launch it in ProjectCenter:

2009-02-05 16:55:31.693 DeveloperManager[6463] Unable to find class named '' 2009-02-05 16:55:31.699 DeveloperManager[6463] Unable to find class named '' 2009-02-05 16:55:31.700 DeveloperManager[6463] Exception occured while
loading model: decoded nil class
2009-02-05 16:55:31.700 DeveloperManager[6463] Failed to load Gorm
2009-02-05 16:55:31.700 DeveloperManager[6463] Could not load Gorm file: /home/gnustep/Desktop/DeveloperManager/DeveloperManager.app/ Resources/DeveloperManager.gorm 2009-02-05 16:55:31.701 DeveloperManager[6463] Cannot load the main model
file 'DeveloperManager.gorm'




To avoid a long ping pong of questions of what I actually did here I just
attach a zip archive of that example project.


I need to figure out how to do it right somewhat soon (otherwise my talk is
busted). Please let me know what I did wrong (and how to fix it)


haven't looked at the .zip file yet, but it sounds like you are
missing a library
make sure your makefile contains a line like
ADDITIONAL_NATIVE_LIBS=EOControl EOAccess EOInterface

svn of base yesterday should have a fix for the '' in that error message.
will look in a second


I found out that ProjectCenter deleted stuff I had added manually to the GNUmakefile. That's bad!


_______________________________________________
Discuss-gnustep mailing list
address@hidden
http://lists.gnu.org/mailman/listinfo/discuss-gnustep





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]