emacs-bug-tracker
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Emacs-bug-tracker] bug#7633: closed (Part 6.22. Coreutils-8.5)


From: GNU bug Tracking System
Subject: [Emacs-bug-tracker] bug#7633: closed (Part 6.22. Coreutils-8.5)
Date: Tue, 14 Dec 2010 08:56:01 +0000

Your message dated Tue, 14 Dec 2010 10:01:33 +0100
with message-id <address@hidden>
and subject line Re: bug#7633: Part 6.22. Coreutils-8.5
has caused the GNU bug report #7633,
regarding Part 6.22. Coreutils-8.5
to be marked as done.

(If you believe you have received this mail in error, please contact
address@hidden)


-- 
7633: http://debbugs.gnu.org/cgi/bugreport.cgi?bug=7633
GNU Bug Tracking System
Contact address@hidden with problems
--- Begin Message --- Subject: Part 6.22. Coreutils-8.5 Date: Mon, 13 Dec 2010 11:26:24 +0300
Hello.
Part 6.22. Coreutils-8.5, I ran
make NON_ROOT_USERNAME = nobody check-root 2> & 1 | tee make.out
As a result, the file make.out at the end gives
======================================
7 of 13 tests failed
(9 tests were not run)
See tests / test-suite.log
Please report to address@hidden
======================================
make [4]: *** [test-suite.log] Error 1
make [4]: Leaving directory `/ sources/coreutils-8.5/tests'
make [3]: *** [check-TESTS] Error 2
make [3]: Leaving directory `/ sources/coreutils-8.5/tests'
make [2]: *** [check-am] Error 2
make [2]: Leaving directory `/ sources/coreutils-8.5/tests'
make [1]: *** [check-root] Error 2
make [1]: Leaving directory `/ sources/coreutils-8.5/tests'
make: *** [check-root] Error 2


but in the file tests / test-suite.log errors are no longer

I have normal or not?



--- End Message ---
--- Begin Message --- Subject: Re: bug#7633: Part 6.22. Coreutils-8.5 Date: Tue, 14 Dec 2010 10:01:33 +0100
Gilles Espinasse wrote:
> First, you should report LFS issue on LFS-user list.

Thanks for replying, Gilles.

>> make NON_ROOT_USERNAME = nobody check-root 2> & 1 | tee make.out
...
> No, on chapter 6, all coreutils tests should be ok

Glad to hear it's not failing in general.
I'm marking this bug as closed.
If you have reason to think there's a problem
with upstream coreutils, feel free to reopen.


--- End Message ---

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]