[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

address@hidden: minibuffer-face not working in CVS?]

From: Richard Stallman
Subject: address@hidden: minibuffer-face not working in CVS?]
Date: Fri, 10 Sep 2004 13:40:52 -0400

Has anyone investigated this?  It doesn't appear so.
Could someone please debug it?

------- Start of forwarded message -------
Date: Sun, 05 Sep 2004 12:48:31 -0700
From: "Kevin A. Burton" <address@hidden>
X-Accept-Language: en-us, en
To: address@hidden
Subject: minibuffer-face not working in CVS?
Sender: address@hidden
X-Spam-Status: No, hits=0.4 required=5.0
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.55 (

This feature seems to have stopped working...

My minibuffer-prompt-properties is set to:

(face minibuffer-face)

... and the minibuffer-face is set to be yellow and bold... yet its 
still the default color.

Any ideas?  I tried to switch to the " *Minibuffer 0*" buffer but by the 
time I did the switch it was blank.  Is it still possible to switch to 
this buffer?

I was going to do a 'show-text-properties' to see if the properties were 
even being set in the first place.


- -- 

Please reply using PGP.

    NewsMonster - http://www.newsmonster.org/
Kevin A. Burton, Location - San Francisco, CA, Cell - 415.595.9965
       AIM/YIM - sfburtonator,  Web - http://peerfear.org/
GPG fingerprint: 5FB2 F3E2 760E 70A8 6174 D393 E84D 8D04 99F1 4412
  IRC - freenode.net #infoanarchy | #p2p-hackers | #newsmonster

Emacs-devel mailing list
------- End of forwarded message -------

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]