[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [Orgmode] Org-mode related bug reintroduced in Aquamacs (was: Refile

From: Carsten Dominik
Subject: Re: [Orgmode] Org-mode related bug reintroduced in Aquamacs (was: Refile error - Kill is not a (set of) trees)
Date: Tue, 16 Feb 2010 05:53:21 +0100

Hi Michael,

I suggest that you contact David Reitter.

Best wishes

- Carsten

On Feb 15, 2010, at 4:16 PM, Michael Gilbert wrote:

Carsten -

In August of last year, you cleared up a big with the Aquamacs team (see below). It seems that this bug has been reintroduced with latest builds of Aquamacs.

-- Michael

On Aug 15,2009, at 9:15 AM, Carsten Dominik wrote:

Hi Michael, hi Stefan,

I have now finally been able to reproduce this problem.  It is
a bug in Aquamacs 2.0. Could one of you please propagate this
issue to the Aquamacs maintainer?

In Aquamacs Distribution 2.0preview2, at least the following commands
fail to set the kill ring appropriately:

  (copy-region-as-kill beg end)
  (kill-kill-region beg end)

After these commands, in normal Emacs operations,

  (current-kill 0)

will return the content of the copied/killed region.  Not so
in Aquamacs.  This breaks Org-mode and presumably other
packages that will use these function calls.

This used to work in earlier version of Aquamacs.

- Carsten

Emacs-orgmode mailing list
Please use `Reply All' to send replies to the list.

- Carsten

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]