[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [Orgmode] Org-beamer problems

From: Eric S Fraga
Subject: Re: [Orgmode] Org-beamer problems
Date: Thu, 20 Jan 2011 08:57:07 +0000
User-agent: Gnus/5.110011 (No Gnus v0.11) Emacs/24.0.50 (gnu/linux)

Henri-Paul Indiogine <address@hidden> writes:

> Greetings!
> I am also having difficulties running Beamer from org-mode.   I am
> running a fully updated Ubuntu with snapshot emacs and a daily updated
> git version of org-mode.
> I am not able to get blocks, lists, and colums to work.  I have a
> feeling from Googling quite a bit that the problem is due to some
> interaction between my org-mode header and .emacs.
> Unfortunately, the org-mode manual does not state how to configure
> .emacs for Beamer export.  There must be something going on with the
> levels of headers and the B_Block directive.  

You do not need to configure anything for beamer support with recent
(since 7.0 but even earlier) versions of org.

> Here is the relevant part of my .emacs
> -------------------------------------------------
> (setq org-export-latex-classes 


>       ("beamer" "\\documentclass[bigger]{beamer}

This is not needed and will in fact cause problems.  The tutorial
example on Worg should work out of the box except for the already
discussed problems with the @ syntax for alerts.

: Eric S Fraga (GnuPG: 0xC89193D8FFFCF67D) in Emacs
: using Org-mode version 7.4 (release_7.4.223.g71650)

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]