[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [O] [babel][bug] Export latex table using noweb suddenly broken?

From: Eric Schulte
Subject: Re: [O] [babel][bug] Export latex table using noweb suddenly broken?
Date: Thu, 03 Mar 2011 05:59:54 -0700
User-agent: Gnus/5.13 (Gnus v5.13) Emacs/24.0.50 (gnu/linux)

Jeff Horn <address@hidden> writes:

> On Wed, Mar 2, 2011 at 1:41 PM, Eric Schulte <address@hidden> wrote:
>> If you add ":results latex" to the code block does that fix the problem?
>> Similarly if you evaluate the code block interactively in the org-mode
>> buffer, are the results inserted in a latex block or in an example
>> block?
> Thanks for your help! I already had ":results latex" in the header,
> and I haven't changed any "default header" setting. The code evaluated
> in buffer into a latex block, but without the verbatim environment. It
> works now for some reason.
> Earlier today, I manually re-loaded org-table.el because I thought a
> function wasn't loading (turns out it just wasn't interactive). Should
> I manually require org-table in an init file? (I'm using the
> starter-kit, BTW)

I don't manually require org-table in my init file, but if it works I
guess you may as well.  Given that I update my Org-mode install very
frequently, I've found it easier to *not* every byte-compile org-mode,
which makes it easier to ensure I'm not loading stale source files.

Best -- Eric

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]