[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [O] [bug] Tables in lists not exported to ODT

From: Jambunathan K
Subject: Re: [O] [bug] Tables in lists not exported to ODT
Date: Tue, 17 Jan 2012 02:54:38 +0530
User-agent: Gnus/5.13 (Gnus v5.13) Emacs/24.0.92 (windows-nt)

Hello Eric

I have pushed a fix for this. The fix is a bit tricky. So please
exercise extra care while verifying the output.

Hope I haven't overlooked any corner cases.

Jambunathan K.

> Eric S Fraga <address@hidden> writes:
>> Hello,
>> I am trying to export a document which includes small tables within a
>> list.  The export to PDF via Latex works perfectly.  However, when I
>> export to ODT, the tables simply disappear.
>> Attached is a simple example to illustrate the effect, both org and odt
>> files.
>> I have looked at the documentation but have not seen any caveat related
>> to tables.  Have I missed something or is this a bug?
>> Thanks,
>> eric
> Pursuing this, to the un-trained eye (mine), the ODT code being
> generated looks fine so maybe this is a libreoffice bug?
> However, when looking at content.xml, the "<table:table ..." entry is
> fontified differently than if the table had been placed outside the
> list.  I use "nXML" mode for looing at XML files.  The fontication would
> seem to indicate something strange is going on but I cannot see anything
> out of the ordinary.
> Anyway, for the moment, I'll hack the document to put the table
> elsewhere where it actually becomes visible as I need to get this
> document out to somebody else!
> Thanks again,
> eric


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]