[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: emacsclient and emacsclientw don't work in Windows Vista x64 RTM

From: Lennart Borgman
Subject: Re: emacsclient and emacsclientw don't work in Windows Vista x64 RTM
Date: Fri, 08 Dec 2006 01:36:26 +0100
User-agent: Thunderbird (Windows/20061025)

Juanma Barranquero wrote:
On 12/7/06, Deutsch, Will <address@hidden> wrote:

Is this an issue with the EmacsW32 distribution? Do I need to take it up
with them or build my own?

emacsclient.exe running runemacs.exe is an issue with the EmacsW32
distribution; it's better to talk to them.

Ok, I should be responsible for EmacsW32 I guess.

Will, exactly what packages from EmacsW32 have you tried? I want the name of the setup files. I might have made some mistake. I often check my patches with the unpatched version first. I should not upload those tests of course, but I might have done that by mistake. (Eh, I have to put in some test in my routines so this does not happen.)

I suspect MS changed or removed the code that allows the file path code to
resolve / and \ that same.

It would be useful if you could try with the standard distribution
(from CVS) to determine whether there's any issue with / vs. \.

The unpatched version should really be the just the standard distribution (from CVS) compiled + optionally the EmacsW32 files but those should not be involved here at all.

On 12/6/06, Deutsch, Will <address@hidden> wrote:

> > Command output of emacsclient bellow:
> >  C:\Program Files (x86)\Emacs\emacs\bin>emacsclient
> >  emacsclient: Can't find C:\Program Files
> > (x86)\Emacs\emacs/bin/runemacs.exe

If you copy that output and just do

  C:\> dir "C:\Program Files (x86)\Emacs\emacs/bin/runemacs.exe"

what do you get?

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]