gcl-commits
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Gcl-commits] air bag


From: Jimmy Mcallister
Subject: [Gcl-commits] air bag
Date: Sat, 14 Oct 2006 17:03:52 +0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Inmiddels zijn ze ingehaald door de telecom- en mediabranche. Onder leiding van ingehuurde professionals bloeien afdelingen op, ontstaan er nieuwe initiatieven en komt er meer rust en structuur in het bedrijf. Je kunt niet anders dan iets aan je bereikbaarheid doen. Tegelijkertijd daalt het consumentenvertrouwen. Net als een telefoniste ter plekke verbindt zij wel of niet door, afhankelijk van de wensen van de betreffende medewerker. De rest moet langer wachten. Daarnaast is er sprake van koudwatervrees.
Gewoon berichten doorsluizen volstaat. Dit meldt dienstverlener LogicaCMG na onderzoek. Binnen deze productgroep werken telefonistes die beschikken over juridische vaardigheden, zodat uw klanten op een correcte manier te woord worden gestaan. De klachten komen dan keurig genoteerd in een bestandje of per fax naar u toe, waar u ze systematisch kunt verwerken. Inmiddels zijn ze ingehaald door de telecom- en mediabranche.
Je ontwikkelt er een emotionele band mee.
Vooral in de IT-sector lijkt het beter te gaan. Lemmink noemt als risico van de slechte bereikbaarheid dat langetermijnrelaties met merken worden verziekt.
Lastig is dat prijzen van callcenters moeilijk vergelijkbaar zijn, zo niet ondoorzichtig. Professioneel, zakelijk, betrokken. De professionals die worden ingehuurd, moeten maar net de sfeer in het bedrijf aanvoelen en de juiste toon weten te treffen. En wat dacht u van het geld?
Onder leiding van ingehuurde professionals bloeien afdelingen op, ontstaan er nieuwe initiatieven en komt er meer rust en structuur in het bedrijf.
Namelijk gebrek aan tijd en mensen, beperkt vermogen om op de hoogte te blijven van een vergankelijke klantenkring en onvoldoende budget. Uw tijd, hun tijd en uw geld, want u heeft straks een supernetjes bestand voor uw komende mailing.
Ook al bellen ze zijn directe nummer niet.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]