[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Gnash] Compilation problem on --enable-klash

From: Jesús Guerrero
Subject: [Gnash] Compilation problem on --enable-klash
Date: Tue, 29 Aug 2006 00:43:25 +0200
User-agent: KMail/1.9.4

Hi, I just subscribed to this list. I hope that this is the right place to ask 
this. This is what I get when using that compile option. (--enable-klash)

g++ -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I../.. -I.. -I../.. -I../../server
 -I../../server/parser -I../../libbase -I../../backend -I../../libamf
-I../../libgeometry -I/usr/include/SDL -I/usr/include/SDL
-I/usr/include/libxml2 -I/usr/include/kio -I/usr/include
-I/usr/qt/3/include -I. -DQT_THREAD_SUPPORT -D_REENTRANT
-g -O2 -W -Wall -Wcast-align -Wcast-qual -Wpointer-arith -Wreturn-type
-march=athlon64 -MT klash_part.lo -MD -MP -MF .deps/klash_part.Tpo -c

klash_part.cpp  -fPIC -DPIC -o .libs/klash_part.o
klash_part.cpp:51:24: error: klibloader.h: No such file or directory
klash_part.cpp:52:20: error: kdebug.h: No such file or directory
klash_part.cpp:53:21: error: kconfig.h: No such file or directory
klash_part.cpp:54:27: error: ksimpleconfig.h: No such file or directory
klash_part.cpp:55:21: error: kaction.h: No such file or directory
klash_part.cpp:56:26: error: kapplication.h: No such file or directory
klash_part.cpp:57:21: error: klocale.h: No such file or directory
klash_part.cpp:58:23: error: kinstance.h: No such file or directory
klash_part.cpp:59:28: error: kparts/factory.h: No such file or directory
klash_part.cpp:60:28: error: kstaticdeleter.h: No such file or directory

'Course, that is only a very small piece of the error output, the few first 
lines, some hundreds of "undefined refferences" go below taht.

Those headers are correctly installed under /usr/kde/3.5/include/, and the 
whole command line I do is this:

    ./configure --without-arts --prefix=/usr --enable-sound=SDL
                --enable-renderer=OpenGL --enable-klas

I know that those headers are from kdelibs, but dont know if the problem is in 
the klash plugin itself or I am doing something wrong. So, I decided to look 
a bit more in the klash dir makefile and changed 

    DEFAULT_INCLUDES = -I. -I$(srcdir) -I$(top_builddir)


= -I. -I$(srcdir) -I$(top_builddir) -I`kde-config --prefix`/include

Now, it pasts this point, the headers are found, but

cannot find -lkdeui
collect2: ld returned 1 exit status
make: *** [klash] Error 1

So, I reconfigured with

  $ ./configure --without-arts --prefix=/usr --enable-sound=SDL
    --enable-renderer=OpenGL --enable-klash

But that chaged nothing at all.

Is it that this part of the code is a bit broken still or maybe I am missing 

Thanks in advance for any guidance


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]