gossip-general
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

foretaste clown


From: Monica Knapp
Subject: foretaste clown
Date: Sat, 30 Sep 2006 05:25:24 -0000
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Onderwijs dat inspireert is daarvoor een eerste vereiste.
Zo wordt het Rijksmuseum vernieuwd en komt er een nieuw museum voor de nationale geschiedenis.
De hufterigheid viert hoogtij, compassie en sociale bewogenheid zijn tot onder het nulpunt gedaald. All my life my pain it is all I have known, and it is becoming more obvious that the misery was becoming a crutch. Optrekken om van de ene file in de andere te schuiven is een kwestie van de rem loslaten, fluisterstil wegrollen en de rem een paar meter verderop weer intrappen. We mogen deze jonge mensen niet aan hun lot overlaten. De regering zet zich in voor een goed resultaat.
Wie niet naar school wil, krijgt begeleiding.
De gedachten van de regering gaan uit naar de nabestaanden van militairen die zijn omgekomen bij deze missies.
De burgers hebben nu meer keus.
Over de economie verschil ik van mening met het kabinet, maar de leesbaarheid van de rede gaat vooruit. Daarom is kennis van de Nederlandse taal een belangrijk doel van de Wet die de inburgering van nieuwe landgenoten regelt.
Mensen en organisaties die hun best doen om meer begrip voor elkaar te kweken, krijgen de steun van de regering.
In de Unie geeft de regering haar volle aandacht aan vragen die het dagelijks leven van mensen raken. Samen met de bedrijven en de vakbonden wil de regering haar best doen om te behouden wat er nu is bereikt.
De natuur wordt beschermd met nationale parken en landschappen. Dit vergt een grote inzet van ons allen. Werknemers, werkgevers en regering hebben er samen toe bijgedragen dat ons land nu goed kan inspelen op de gunstige ontwikkeling van de internationale economie. Scholen worden bovendien verantwoordelijk voor het organiseren van opvang voor en na de lestijden. Deze historische zaal is een symbool van onze democratie.
Scholen die goed functioneren, krijgen te maken met minder inspectietoezicht.
De natuur wordt beschermd met nationale parken en landschappen.
In onze democratie zijn vrije verkiezingen ontzettend belangrijk. Ondernemers merken dat aan soepeler regels voor arbeidstijden en arbeidsomstandigheden.
All my life my pain it is all I have known, and it is becoming more obvious that the misery was becoming a crutch.
Mensen en organisaties die hun best doen om meer begrip voor elkaar te kweken, krijgen de steun van de regering.
Daarnaast maakt de regering het ouders gemakkelijker om een baan te combineren met de zorg voor hun kinderen. Verder maakt de regering het gemakkelijker de opvoeding van kinderen te combineren met een baan.
U mag zich daarbij gesteund weten door het besef dat velen u wijsheid toewensen en met mij om kracht en Gods zegen voor u bidden.
Mensen voelen zich veiliger.
php - FOR PERSONAL AND NON COMMERCIAL USE ONLY! De burgers hebben nu meer keus. De regering wil de landbouw steunen om door vernieuwing voorop te blijven lopen en zal haar best doen om de bedreigde visserij te helpen. In de Unie geeft de regering haar volle aandacht aan vragen die het dagelijks leven van mensen raken.
Wij blijven strijden tegen armoede en ziekte en voor een beter milieu.

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]