[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: i guess we're frozen & stuff

From: Ken Raeburn
Subject: Re: i guess we're frozen & stuff
Date: Mon, 28 Sep 2009 19:08:31 -0400

On Sep 25, 2009, at 17:59, Ken Raeburn wrote:
On Sep 16, 2009, at 15:00, Andy Wingo wrote:
Hi Ken,

On Tue 11 Aug 2009 15:59, Ken Raeburn <address@hidden> writes:

Perhaps I'm building [Guile] in ways that are unusual for the other
developers (build dir != src dir, libgmp and guile-1.8 installed in
the same place, libgmp and libunistring installed in different
nonstandard directories)?

I think I fixed the case in which $prefix was not in LD_LIBRARY_PATH or
the like. Can you update us on the status of your build issues?

Frequently failing. :-(
On the bright side, using the --with-foo-prefix options, I haven't seen indications yet of the include- and load-path problems I saw before.

The LD_LIBRARY_PATH issue does seem to be present still, actually. (Sadly, I'm running into enough problems that I'm losing track of which is which if I'm not careful.) In a fresh Mac OS X build:

% ./I/bin/guile
In ../../module/ice-9/boot-9.scm:
2363: 29* [#<program 100bb30 at ../../module/ice-9/boot-9.scm:2361:12 ()>]
In unknown file:
   ?: 46* [primitive-load-path "srfi/srfi-1" #f]
In ../../module/srfi/srfi-1.scm:
 223: 47* [#<program 100b160 ()>]
In unknown file:
   ?: 48* [load-extension "libguile-srfi-srfi-1-v-4" "scm_init_srfi_1"]

ERROR: In procedure dynamic-link:
ERROR: file: "libguile-srfi-srfi-1-v-4", message: "file not found"

After I set LD_LIBRARY_PATH *and* added a symlink using the .so suffix instead of .dylib, it worked. Either by itself was not sufficient.

This is with commit 43b03fb from today, plus two patches: Disabling the glibc-specific locale code, and using the 1.8 version of regexp.test.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]