[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: [h-e-w] gdb can't set breakpoints

From: Jeremy Greene
Subject: RE: [h-e-w] gdb can't set breakpoints
Date: Mon, 13 Dec 2010 10:33:21 -0500

Downloaded very recently:
GNU Emacs (i386-mingw-nt6.1.7600) of 2009-11-03 on
LENNART-69DE564 (patched

I looked into it a bit more and I'm pretty sure it has to do with
duplicate (named)  files in different DLLs. I did write a simple test
case with straight .o files and it works fine (can specify the relative
path to each file). At the moment I renamed the file that was causing
the problem in the DLL and it's a little bit of a pain/time to switch
back to get the exact error. I will do it in the next day or so and post
what it is. Or, I suppose I could create a dll test case... 


-----Original Message-----
From: Eli Zaretskii [mailto:address@hidden 
Sent: Monday, December 13, 2010 10:00 AM
To: Jeremy Greene
Cc: address@hidden
Subject: Re: [h-e-w] gdb can't set breakpoints

> Date: Fri, 10 Dec 2010 10:55:53 -0500
> From: "Jeremy Greene" <address@hidden>
> Gdb in emacs.
> Happens to have two files with the same name (the infamous ffmpeg
> libavformat/codec utils.c files - yes, they really should be
> When running in linux, I can use the full path to set a breakpoint to
> get around this, although even that is annoying. But when running in
> emacsw32, I get an error in the minibuffer about some kind of filter
> being correct. And in the end the bp is not set.

Details, please.  What Emacs version is that, what is the error
message you see, and how to reproduce this?

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]