help-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

tramp questions


From: Michael Powe
Subject: tramp questions
Date: 28 Feb 2004 19:53:34 GMT
User-agent: Gnus/5.08 (Gnus v5.8.0) Emacs/21.2

i have a situation similar to one mentioned in earlier posts.  the
account requires a login of the form 'address@hidden' and this doesn't
seem to work correctly in ange-ftp. 

i installed tramp and verified that it works by editing a file on a
system where the login is a normal 'user' + password login.  when i
try to use tramp on the above-mentioned account, it sits for a long
time and then times out with 'login failed.'  however, if i look at my
buffers, i see a login buffer for that account:

 *  *tramp/ssh trollope-l.net*  140 Fundamental 

Last login: Sat Feb 28 13:04:43 2004 from 69.177.32.186.adsl.snet.net

(Linux 2.4.20-28.7~trollope-l.net) [tr0921ea] [  ~] 

 1001 $ --> 

 *Messages* shows the message "Sending password" repeatedly before
  'login failed' (sorry, it has scrolled off the top of the buffer, i
  can't get the exact verbiage).

But wait, there's more.  if i use the ftp method:

/ftp:trollope-l.net:test.txt

tramp connects, but then immediately tries to make another connection
to 'ftp' as 'anonymous', which errors out.  however, i found that the
file requested in the first place is loaded into a buffer, but the
buffer is buried.

*ftp address@hidden@trollope-l.net*

ftp> 213 20040228131708
ftp> type binary
200 Type set to I.
ftp> get /home/tr0921ea/test.txt /tmp/ange-ftp21100xIl
227 Entering Passive Mode (216,127,74,97,137,198).
150 Opening BINARY mode data connection for /home/tr0921ea/test.txt (23 bytes)

226 Transfer complete.
23 bytes received in 0.00103 secs (22 Kbytes/sec)
ftp> type ascii
200 Type set to A.
ftp> quote mdtm /home/tr0921ea/test.txt
213 20040228131708
quote mdtm /home/tr0921ea/test.txt
ftp> 213 20040228131708
ftp> quote mdtm /home/tr0921ea/test.txt
213 20040228131708
quote mdtm /home/tr0921ea/test.txt
ftp> 213 20040228131708
ftp> 

*ftp address@hidden

ftp> open ftp
ftp: ftp: Unknown host

so, basically, the ftp login is working, sort of, but something is
going haywire in the ssh login.  i tried setting tramp-debug-buffer t,
but nothing shows up there past 'sending password.'

tramp version 2.0.36.  i went to savannah but the directory for the
distributed version (followed the links) is empty.

thanks.

mp

-- 
cat: /home/powem/.signature: No such file or directory


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]