help-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Doc-view failing to generate image


From: Edward Lilley
Subject: Re: Doc-view failing to generate image
Date: Mon, 29 Oct 2012 11:25:40 +0000
User-agent: Gnus/5.13 (Gnus v5.13) Emacs/24.2 (gnu/linux)

Tassilo Horn <address@hidden> writes:

> Edward Lilley <address@hidden> writes:
>
> Hi Edward,
>
>> I'm getting a funny error when trying to open (simple C-x C-f) PDF
>> files in doc-view mode. The png appears in /tmp/docview500/foo, but
>> then the image doesn't actually appear in the buffer -- and then
>> *Messages* shows the error:
>>
>> ImageMagick error: NoDecodeDelegateForThisImageFormat
>> \
>> /tmp/docview500/obsmltest.pdf-07534b262c8761286817c76762acef2c/page-1.png'
>> \ @ error/constitute.c/ReadImage/550 [2 times]
>>
>> (line breaks added)
>>
>> ...which is a bit baffling.
>
> It seems your ImageMagick hasn't been compiled with PNG support.  Does
>
>   $ identify -list format
>
> include PNG with mode "rw-"?  Also,
>
>   $ identify -list configure
>
> should include --with-png in CONFIGURE and png in DELEGATES.

Hi, thanks for the response.

It actually seems I've fixed it with a package update & relaunching
emacs -- I think an update of ImageMagick (or similar) while emacs was
running confused it somehow.

> What distro are you using?

(for the record: I'm using Arch -- perhaps more prone to these strange
mix-ups!)

> Bye,
> Tassilo
>

thanks,
Edward






reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]