help-octave
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Plotting problem: patch and fill


From: Henry F. Mollet
Subject: Re: Plotting problem: patch and fill
Date: Tue, 16 Jan 2007 11:10:25 -0800
User-agent: Microsoft-Entourage/11.1.0.040913

GNU Octave, version 2.1.71 (powerpc-apple-darwin8.1.0).

Lines are indeed "flying" but when I used "hold on" between patch and fill I
got something looking like a filled item (see attached).
Henry



on 1/16/07 2:56 AM, Matthias Brennwald at address@hidden wrote:

> Dear all,
> 
> the plotting commands 'patch' and 'fill' don't seem to work properly
> on my machine (I have both Octave 2.1.71 from Fink and Octave 2.9.9
> from HPC running on a G4 Mac with Mac OS X 10.4.8, Apple X11 1.1.3,
> and gnuplot 4.0). While both commands do produce plots and no error
> messages, the result is useless (lines are 'flying around'
> everywhere, the area is not filled with a solid color, etc.). Any
> ideas what I am doing wrong?
> 
> These are the commands I used to test patch and fill (with Octave 2.1
> and 2.9):
> 
> x = [1:10,1];
> y = sin(x)+1.5;
> patch(x,y,'k');
> fill(x,y,'k');
> 
> 
> Cheers,
> Matthias
> 
> 
> -------
> Matthias Brennwald
> L├Ągernstrasse 6
> CH 8037 Z├╝rich
> +41 (0)44 364 17 03
> address@hidden
> 
> 
> _______________________________________________
> Help-octave mailing list
> address@hidden
> https://www.cae.wisc.edu/mailman/listinfo/help-octave

Attachment: testUsingHoldonbetweenPatch&Fill.pdf
Description: Binary data


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]