info-mcron
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Info-mcron] forswore drug addiction


From: Ellen Hinton
Subject: [Info-mcron] forswore drug addiction
Date: Wed, 11 Oct 2006 10:16:25 -0700
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Dit werd overigens ook door alle betrokkenen verwacht en bevestigd.
Lees hun uitleg, die is uitstekend.
If you don't mind putting a little of your own blood,.
Hoe dan ook, de enige parameter die ertoe doet is je controle.
Dat houdt de situatie werkbaar.
Een van de basisprincipes van democratische verkiezingen is immers dat ze controleerbaar verlopen, zonder dat traceerbaar is wie waarop gestemd heeft.
O, als dat droomkabinet van PvdA, SP, GroenLinks en ChristenUnie er nou toch eens zou komen. De kiezer controleert of de gegevens kloppen en deponeert zijn bonnetje daarna in een verzegelde ton. Whether you're looking for a long, leisurely cruise.
Located behind the New York Public Library, Bryant Park is a peaceful oasis in midtown Manhattan. Destijds heb ik een ShotCode achterop mijn visitekaartje gezet en gemeten hoeveel mensen de technische drempel wisten te slechten.
Na iedere stem dient de machine een 'kassabonnetje' uit te spugen met daarop uitsluitend de dag, de lokatie en de uitgebrachte stem.
De Continue Variabele Transmissie doseert de aandrijfkracht op bijzonder beschaafde wijze. Bovendien is er een heel stelsel van controles en hercontroles, door meerdere mensen.
Na een maand werd het een dubbelfunctie: hoofd UNIX en DBA.
De stemmen worden opgeslagen op een verwisselbaar medium; aan het eind van de dag worden alle verwisselbare media naar een verzamelpunt gebracht en uitgelezen. Pier afsluiten, passagier arresteren, hondenbrigade erbij, vliegtuig uitladen - veel ellende.
The Staten Island Ferry travels from Lower Manhattan to Staten Island and back, offering visitors on a budget a free ride through.
Je controleert, en laat pas door als je ervan overtuigt bent dat alles in orde is. Hoe dan ook, de enige parameter die ertoe doet is je controle.
Af en toe moet je de ruitenwissers gebruiken om een voetganger die je niet hoorde aankomen van je voorruit te vegen, maar voor het overige is een ritje in deze auto een rustgevende ervaring. Gedurende het weekend stond-ie stilletjes te glimmen, op de parkeerplaats van de overburen. Je controleert, en laat pas door als je ervan overtuigt bent dat alles in orde is. They always have some of the "hippest" fashion statements for Jeep owners. Deze teams worden samengesteld uit twee technici en een controleur van het stembureau: de technici horen pas op de dag van de verkiezingen waar ze aan het werk gaan.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]