[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Octave-bug-tracker] [bug #31939] Problems using bar() and subplot()

From: Simon Albinsson
Subject: [Octave-bug-tracker] [bug #31939] Problems using bar() and subplot()
Date: Tue, 04 Jan 2011 18:28:29 +0000
User-agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; sv-SE; rv: Gecko/20101130 Firefox/3.5.16 ( .NET CLR 3.5.30729)

Follow-up Comment #8, bug #31939 (project octave):

I did compile (most) of the needed libraries and was able to install Gnu Plot

octave:2> __gnuplot_version__
ans = 4.4.2

Unfortunantly the problem persists.

If I use CYGWIN (1.5.3) on my Windows workstation I get proper output (still
runing octave on my Slackware 12 server) but a bunch of error messages, se
attached Cygwined.png. If I use my Linux X laptop (Ubuntuu 8.14, i don't have
it handy and can not check X version ATM) I just get Figure 1 with some graphs
missing. Since the Nvidia Card in the server seems to have died I cant not
check if it works from the server,

This does not only occur when printing, it occurs when displaying to screen,
i must admit i havent even checked if the printed/saved images look like they

If you want the project the easiest way of getting it is probably to check it
out via SVN: svn -r 11 checkout svn://zxz.se/labb4
(r11 is the most recent version as of writing this)

(file #22350)

Additional Item Attachment:

File name: Cygwined.png                   Size:41 KB


Reply to this item at:


  Meddelandet skickades via/av Savannah

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]