[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Pan-users] Re: Pan site off line?

From: Duncan
Subject: [Pan-users] Re: Pan site off line?
Date: Sat, 06 Sep 2003 11:22:15 -0700
User-agent: Pan/0.14.2 (This is not a psychotic episode. It's a cleansing moment of clarity.)

Torstein Sunde posted <address@hidden>,
excerpted below,  on Thu, 04 Sep 2003 13:07:04 +0200:

> Jan De Luyck wrote:
>> Presumeably there's a routing error somewhere at your end. The site
>> works fine here.
> The posts that says the site was offline are roughly a day older than
> those saying it works fine.  Unfortunataly it still takes an eternity for
> the posts on this list to get through.  Maybe we should file a Bugzilla
> report for the mailing list...

Well, I see your user agent is PAN, so presumably U R using the gmane
mail2news server (as I am).  The mailing list itself isn't instantaneous
posting, but it wasn't to bad, when I was using it.  However, gmane takes
some time to process messages as well, it seems, at least doubling the
median time to post, from my observations when I was using both.  With the
mailing list, I could usually get my posts back within an hour or two,
high end of normal..  With gmane, it seems closer to a day, sometimes two.

However, if you take that two hours for the gnome lists, and add the same
delay for the gmane-to-list step, then add it again for the list-to-gmane
step, U R already looking at 6 hours..

Duncan - List replies preferred.   No HTML msgs.
"They that can give up essential liberty to obtain a little
temporary safety, deserve neither liberty nor safety." --
Benjamin Franklin

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]