[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Pan-users] Re: Broken image display

From: Duncan
Subject: [Pan-users] Re: Broken image display
Date: Thu, 2 Jul 2009 05:13:22 +0000 (UTC)
User-agent: Pan/0.133 (House of Butterflies)

john wendel <address@hidden> posted
address@hidden, excerpted below, on  Wed, 01 Jul 2009
20:29:31 -0700:

> After "upgrading" to Fedora 11, Pan version 0.133, I'm seeing a lot of
> the following errors
> Attachment not shown: MIME type image/jpeg; filename img254.jpg
> Some images display OK, but most get this error.
> Any clues?

No real clues on that particular one, possibly because I haven't done 
binaries in ages, but see Beartooth's post before yours.  He too is using 
Fedora 11 and is seeing a different issue (pan's not forwarding messages 
to the mail client when there's something on the mailto line, like it has 
for some time, including with this version, previously).  I'm seeing that 
problem too on Gentoo, with the same pan I've been using for months, so 
it's obviously an upgrade of one of the libraries pan's built against 
that is the issue there.  I'm guessing it's a library update issue in 
your case as well, possibly the same library update, possibly a different 

Duncan - List replies preferred.   No HTML msgs.
"Every nonfree program has a lord, a master --
and if you use the program, he is your master."  Richard Stallman

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]