[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Savannah-hackers] Re: [ #218517] webpages sync

From: Sylvain Beucler
Subject: [Savannah-hackers] Re: [ #218517] webpages sync
Date: Mon, 3 Jan 2005 18:04:18 +0100
User-agent: Mutt/

On Mon, Jan 03, 2005 at 11:02:58AM -0500, James Blair via RT wrote:
> > Hello,
> > 
> > There are 2 problems with the CVS webpages sync.
> > 
> > 1) Using used to sync projects; I used it to sync coold and
> > mango at, but it failed.
> My fault:  I was moving some stuff around and I thought I tested it, but
> apparently not satisfactorily (maybe something was cached).  Anyway, I
> checked out those two projects (though note that the command line I
> found in root's history on savannah had "nongnu" instead of "non-gnu",
> which is an error (that gets me too)).

The last time I used, the command, I used "nongnu" to check that I was
getting the simili-Apache, and confirm that it was the usual But all the other occurences should be "non-gnu", since I got
the "checkout complete" message :)

> > 2) For a little while now, the webpages are sometimes not synced at
> > project creation. We have to manually run the initial sync by hitting
> > again. It Should Work, but we have not much investigated the
> > issue yet.
> > 
> > Issue #1 is pretty urgent, #2 may wait some more.
> In light of my report above, maybe they are the same?

No, it was occuring for several weeks already :/


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]