[Top][All Lists]

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Running tramp under cygwin

From: Jian Li
Subject: Re: Running tramp under cygwin
Date: Mon, 29 Mar 2004 18:12:54 +0100

Enter your bug report in this message, including as much detail as you
possibly can about the problem, what you did to cause it and what the
local and remote machines are.

If you can give a simple set of instructions to make this bug happen
reliably, please include those.  Thank you for helping kill bugs in

Another useful thing to do is to put (setq tramp-debug-buffer t) in
the ~/.emacs file and to repeat the bug.  Then, include the contents
of the *tramp/foo* buffer and the *debug tramp/foo* buffer in your bug

--bug report follows this line--
Connection failed under cygwin environment. The tramp receive the package for 
the server, but I think it can't interpret the packages. Here is the debug 
information from *tramp/ssh address@hidden
Pseudo-terminal will not be allocated because stdin is not a terminal.
I think this is the key of the problem
Another information from the buffer of *debug trmap/ssh address@hidden
# Opening connection for address@hidden using sshx...
# Waiting for prompts from remote shell
# Waiting 60s for prompt from remote shell

Any way, finally, the connection is  successfully constructed by using the 
plink method

Thank you very much.



Emacs  : GNU Emacs 21.3.1 (i386-mingw-nt5.0.2195)
 of 2004-03-10 on NYAUMO
Package: tramp (2.0.39)

current state:
 tramp-ls-command nil
 tramp-test-groks-nt nil
 tramp-file-exists-command nil
 tramp-current-multi-method nil
 tramp-current-method nil
 tramp-current-user nil
 tramp-current-host nil
 tramp-auto-save-directory nil
 tramp-default-method "plink"
 tramp-rsh-end-of-line "\n"
 tramp-default-password-end-of-line "\n"
 tramp-remote-path '("/bin" "/usr/bin" "/usr/sbin" "/usr/local/bin"
       "/usr/ccs/bin" "/local/bin" "/local/freeware/bin"
       "/local/gnu/bin" "/usr/freeware/bin" "/usr/pkg/bin"
 tramp-login-prompt-regexp ".*ogin: *"
 tramp-password-prompt-regexp "^.*\\([pP]assword\\|passphrase.*\\):

----- Original Message ----- 
From: "Michael Albinus" <address@hidden>
To: "Jian Li" <address@hidden>
Cc: <address@hidden>
Sent: Saturday, March 27, 2004 10:14 AM
Subject: Re: Running tramp under cygwin

> Jian Li <address@hidden> writes:
> > Hi, does anyone know how to configure the tramp under cygwin. Because I 
> > compiled the tramp-2.0.39 in the windows system, and using the same 
> > configure 
> > in linux, however, it didn't work, but this configure work well on linux. 
> > When I start the ntemacs, and ssh:address@hidden:, tramp said waiting 60s 
> > for the 
> > shell prompt, but I'm sure the tramp received the package from the ssh 
> > server. Does anyone konw what's the problem? Thank you.
> Hmm. Nothing to say without more information. Could you, please, raise
> a bug report with `M-x tramp-bug'. Appending both buffers mentioned
> there would be essential.
> Best regards, Michael.

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]