bug-bash
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: '%' command doesn't work


From: Chet Ramey
Subject: Re: '%' command doesn't work
Date: Wed, 17 Aug 2005 11:57:57 -0400
User-agent: Mozilla Thunderbird 1.0.6 (Macintosh/20050716)

Jozef Kosoru wrote:
> Configuration Information [Automatically generated, do not change]:
> Machine: i686
> OS: linux-gnu
> Compiler: gcc
> Compilation CFLAGS:  -DPROGRAM='bash' -DCONF_HOSTTYPE='i686' 
> -DCONF_OSTYPE='linux-gnu' -DCONF_MACHTYPE='i686-pc-linux-gnu' 
> -DCONF_VENDOR='pc' -DLOCALEDIR='/usr/share/locale' -DPACKAGE='bash' -DSHELL 
> -DHAVE_CONFIG_H  -I.  -I. -I./include -I./lib   -O -march=athlon-4 -mmmx 
> -mfpmath=sse -msse -m3dnow -pipe -O3 -Os
> uname output: Linux osiris 2.6.12.3 #2 Thu Jul 21 17:09:17 CEST 2005 i686 
> unknown unknown GNU/Linux
> Machine Type: i686-pc-linux-gnu
> 
> Bash Version: 3.0
> Patch Level: 0
> Release Status: release
> 
> Description:
>       In bash 2 it was possible to use '%' command to place last suspended job
>       into the foreground. Bash 3 no more accept single '%' and '%+' is 
> required.

The bash 2.x behavior will return in bash-3.1.

Chet
-- 
``The lyf so short, the craft so long to lerne.'' - Chaucer
( ``Discere est Dolere'' -- chet )
                                                Live...Laugh...Love
Chet Ramey, ITS, CWRU    address@hidden    http://tiswww.tis.case.edu/~chet/




reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]