bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: address@hidden: [PATCH] "@" is not recognized as part of defun name


From: Eli Zaretskii
Subject: Re: address@hidden: [PATCH] "@" is not recognized as part of defun name for emacs-lisp]
Date: Sat, 19 Mar 2005 16:00:33 +0200

> To: address@hidden
> From: address@hidden
> Date: Thu, 10 Mar 2005 22:38:38 +0100
> Subject: [PATCH] "@" is not recognized as part of defun name for emacs-lisp
> Sender: address@hidden
> 
> It is seem that @ is a valid character in function names (although
> I did not see any place in the Lisp Ref where valid characters are mentioned.
> I guess everything but parentheses would be the answer?)
> 
> Lisp-mode does not properly highlight function names containing
> such a character.
> 
> This patch is contributed by Joe Edmonds <address@hidden>
> 
> - --- /usr/share/emacs/21.3/lisp/emacs-lisp/lisp-mode.el  2003-10-31 
> 10:30:36.000000000 -0800
> +++ lisp-mode.el        2004-03-19 10:11:23.000000000 -0800
> @@ -143,7 +143,7 @@
>    (setq font-lock-defaults
>         '((lisp-font-lock-keywords
>            lisp-font-lock-keywords-1 lisp-font-lock-keywords-2)
> - -         nil nil (("+-*/.<>=!?$%_&~^:" . "w")) beginning-of-defun
> +         nil nil (("+-*/.<>=!?$%_&~^:@" . "w")) beginning-of-defun
>           (font-lock-mark-block-function . mark-defun))))
>   
>  (defun lisp-outline-level ()


Thanks, I installed this.




reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]