bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#47: marked as done (23.0.60; 'default' face not set properly in new


From: Emacs bug Tracking System
Subject: bug#47: marked as done (23.0.60; 'default' face not set properly in new frame)
Date: Tue, 22 Jul 2008 22:30:04 -0700

Your message dated Wed, 23 Jul 2008 01:22:05 -0400
with message-id <address@hidden>
and subject line Re: 23.0.60; Default face in new frames
has caused the Emacs bug report #120,
regarding 23.0.60; 'default' face not set properly in new frame
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact address@hidden
immediately.)


-- 
120: http://emacsbugs.donarmstrong.com/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=120
Emacs Bug Tracking System
Contact address@hidden with problems
--- Begin Message --- Subject: 23.0.60; 'default' face not set properly in new frame Date: Fri, 07 Mar 2008 13:34:03 +0100
In GNU Emacs 23.0.60.1 (i686-pc-linux-gnu, GTK+ Version 2.8.20)
 of 2008-03-07 on leeloo
Windowing system distributor `RealVNC Ltd', version 11.0.3370
configured using `configure  '--with-x-toolkit=gtk' '--with-x' 
'--with-freetype' '--with-xft' '--with-libotf''

Important settings:
  value of $LC_ALL: nil
  value of $LC_COLLATE: nil
  value of $LC_CTYPE: nil
  value of $LC_MESSAGES: nil
  value of $LC_MONETARY: nil
  value of $LC_NUMERIC: nil
  value of $LC_TIME: nil
  value of $LANG: en_US.UTF-8
  value of $XMODIFIERS: nil
  locale-coding-system: utf-8-unix
  default-enable-multibyte-characters: t

While in an ediff-buffers session, I executed M-x make-frame to get a new
window. That newly created window did not have the correct font set (it
used Adobe Courier while I have the default face customized to use the
Terminus font).
M-x customize-face default showed it as "SAVED and set" with courier as
the font family. "Reset to saved settings" caused both frames to be
repainted, using the correct font.
Another M-x make-frame once again used the wrong font, so it seems
something goes wrong during frame creation causing new frames to get an
incorrectly set default face.




--- End Message ---
--- Begin Message --- Subject: Re: 23.0.60; Default face in new frames Date: Wed, 23 Jul 2008 01:22:05 -0400
I believe this is now fixed in the trunk.


--- End Message ---

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]