bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#249: marked as done (Minibuffer-only frame with bold default font i


From: Emacs bug Tracking System
Subject: bug#249: marked as done (Minibuffer-only frame with bold default font is not bold)
Date: Sun, 27 Jul 2008 07:30:03 -0700

Your message dated Sun, 27 Jul 2008 10:20:40 -0400
with message-id <address@hidden>
and subject line Re: Minibuffer-only frame with bold default font is not bold
has caused the Emacs bug report #249,
regarding Minibuffer-only frame with bold default font is not bold
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact address@hidden
immediately.)


-- 
249: http://emacsbugs.donarmstrong.com/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=249
Emacs Bug Tracking System
Contact address@hidden with problems
--- Begin Message --- Subject: Minibuffer-only frame with bold default font is not bold Date: Thu, 15 May 2008 02:16:30 -0400 User-agent: Gnus/5.13 (Gnus v5.13) Emacs/23.0.60 (gnu/linux)
[ This bug was introduced by the old font-backend but seems not to
  be fixed by the new code. ]

I use a minibuffer-only frame and have the following setting for it:

  (setq minibuffer-frame-alist
        `((minibuffer . only)
          (top . -1) (left . 0) (user-position . t)
          (height . 1) (width . 256) (user-size . t)
          (vertical-scroll-bars . nil)
          (menu-bar-lines . 0)
          (tool-bar-lines . 0)
          ,(case window-system
             (mac '(font . "-apple-monaco-bold-*-*--12-*-*-*-*-*-*-*"))
             (t '(font . "-misc-fixed-bold-r-normal-*-13-*-*-*-*-*-*-*")))
          (background-color . "grey75")
          (name . "emacs-minibuffer")))


With the new unicode code, the default font is not bold any more, making
it much more difficult to find and read.
Could someone give me a hint where the problem might be?


        Stefan


PS: This same problem showed up during the Emacs-22 development and was
fixed before the 22.1 release, see
http://article.gmane.org/gmane.emacs.devel/56150



--- End Message ---
--- Begin Message --- Subject: Re: Minibuffer-only frame with bold default font is not bold Date: Sun, 27 Jul 2008 10:20:40 -0400 User-agent: Gnus/5.13 (Gnus v5.13) Emacs/23.0.60 (gnu/linux)
I believe this problem is now fixed.


        Stefan


--- End Message ---

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]