bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#2560: marked as done (23.0.91; Emacs silently fails to display some


From: Emacs bug Tracking System
Subject: bug#2560: marked as done (23.0.91; Emacs silently fails to display some pictures)
Date: Wed, 04 Mar 2009 13:10:05 +0000

Your message dated Wed, 04 Mar 2009 21:01:44 +0800
with message-id <address@hidden>
and subject line Re: bug#2560: 23.0.91; Emacs silently fails to display some 
pictures
has caused the Emacs bug report #2560,
regarding 23.0.91; Emacs silently fails to display some pictures
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact address@hidden
immediately.)


-- 
2560: http://emacsbugs.donarmstrong.com/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=2560
Emacs Bug Tracking System
Contact address@hidden with problems
--- Begin Message --- Subject: 23.0.91; Emacs silently fails to display some pictures Date: Tue, 3 Mar 2009 17:47:39 +0100 (CET)
With p.png from:

   http://www.logic.at/prolog/p.png

when I do:

   $ emacs -Q p.png

then Emacs enters image mode, but instead of the actual picture I only
see a small black rectangle. If Emacs cannot handle a picture, I find
an error message and reason for failure preferable in this case. Best
of all would be to make it handle this picture correctly, if possible.

In GNU Emacs 23.0.91.3 (i386-apple-darwin8.11.1, GTK+ Version 2.12.9)
 of 2009-03-03 on mt-computer.local
Windowing system distributor `The XFree86 Project, Inc', version 11.0.40400000
Important settings:
  value of $LC_ALL: nil
  value of $LC_COLLATE: nil
  value of $LC_CTYPE: nil
  value of $LC_MESSAGES: nil
  value of $LC_MONETARY: nil
  value of $LC_NUMERIC: nil
  value of $LC_TIME: nil
  value of $LANG: en_GB.UTF-8
  value of $XMODIFIERS: nil
  locale-coding-system: nil
  default-enable-multibyte-characters: t



--- End Message ---
--- Begin Message --- Subject: Re: bug#2560: 23.0.91; Emacs silently fails to display some pictures Date: Wed, 04 Mar 2009 21:01:44 +0800 User-agent: Thunderbird 2.0.0.19 (Windows/20081209)
Juanma Barranquero wrote:
Perhaps you can determine why it is not working in your case. Emacs on
Windows has no trouble at all displaying that image using libpng12
(libpgn 1.2.33).

Perhaps you are using a larger frame than me, but that image is larger than max-image-size allows for by default (6.0 * frame height/width) on my system, and I presume the OP's as well.

I've just made some changes to print an error message in this case for PNG, XBM and SVG images, and improved the message for other formats to make it obvious that max-image-size can affect loading in this way.



--- End Message ---

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]