bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#2911: marked as done (23.0.92; mouse-1 for following links (descr-t


From: Emacs bug Tracking System
Subject: bug#2911: marked as done (23.0.92; mouse-1 for following links (descr-text.el))
Date: Tue, 07 Apr 2009 00:55:05 +0000

Your message dated Mon, 06 Apr 2009 20:48:57 -0400
with message-id <address@hidden>
and subject line Re: 23.0.92; mouse-1 for following links (descr-text.el)
has caused the Emacs bug report #2911,
regarding 23.0.92; mouse-1 for following links (descr-text.el)
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact address@hidden
immediately.)


-- 
2911: http://emacsbugs.donarmstrong.com/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=2911
Emacs Bug Tracking System
Contact address@hidden with problems
--- Begin Message --- Subject: 23.0.92; mouse-1 for following links (descr-text.el) Date: Tue, 7 Apr 2009 00:40:16 +0200
In GNU Emacs 23.0.92.1 (i686-pc-linux-gnu, GTK+ Version 2.10.4)

  $ emacs -q
  C-u C-x =

yields a *Help* buffer. I tried to mouse-1 click the text "customize
what to show" there, but nothing happened.  When I hover the mouse pointer
over the text I get a tool tip "mouse-2, RET: Push this button". It's
the same with some other buttons in that help page as well, but some
of them work with mouse-1.

I think mouse-1 should work for all of them, after the mouse-1 click
changes in Emacs 22.





--- End Message ---
--- Begin Message --- Subject: Re: 23.0.92; mouse-1 for following links (descr-text.el) Date: Mon, 06 Apr 2009 20:48:57 -0400
>   $ emacs -q
>   C-u C-x =
>
> yields a *Help* buffer. I tried to mouse-1 click the text "customize
> what to show" there, but nothing happened.  When I hover the mouse
> pointer over the text I get a tool tip "mouse-2, RET: Push this
> button". It's the same with some other buttons in that help page as
> well, but some of them work with mouse-1.

Thank for noticing this.  I've checked in a fix.


--- End Message ---

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]