bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#4256: marked as done (23.1.50; dbus.texi wrongly claims that D-Bus i


From: Emacs bug Tracking System
Subject: bug#4256: marked as done (23.1.50; dbus.texi wrongly claims that D-Bus is disabled by default)
Date: Tue, 25 Aug 2009 19:35:06 +0000

Your message dated Tue, 25 Aug 2009 21:28:12 +0200
with message-id <address@hidden>
and subject line Re: bug#4256: 23.1.50; dbus.texi wrongly claims that D-Bus is 
disabled by default
has caused the Emacs bug report #4256,
regarding 23.1.50; dbus.texi wrongly claims that D-Bus is disabled by default
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact address@hidden
immediately.)


-- 
4256: http://emacsbugs.donarmstrong.com/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=4256
Emacs Bug Tracking System
Contact address@hidden with problems
--- Begin Message --- Subject: 23.1.50; dbus.texi wrongly claims that D-Bus is disabled by default Date: Tue, 25 Aug 2009 13:12:45 +0200 User-agent: Gnus/5.13 (Gnus v5.13) Emacs/23.1.50 (gnu/linux)
There is a footnote in doc/misc/dbus.texi stating that
"./configure --with-dbus" is necessary to get D-Bus support in Emacs.
This is not correct, "--with-dbus" is the default since 2008-02-05.


--- End Message ---
--- Begin Message --- Subject: Re: bug#4256: 23.1.50; dbus.texi wrongly claims that D-Bus is disabled by default Date: Tue, 25 Aug 2009 21:28:12 +0200 User-agent: Gnus/5.13 (Gnus v5.13) Emacs/23.1.50 (gnu/linux)
Sven Joachim <address@hidden> writes:

> There is a footnote in doc/misc/dbus.texi stating that
> "./configure --with-dbus" is necessary to get D-Bus support in Emacs.
> This is not correct, "--with-dbus" is the default since 2008-02-05.

I've removed the footnote.

Thanks for reporting, and best regards, Michael.

--- End Message ---

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]