bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#13546: 24.2.92; Error(s) when sending emails


From: Eli Zaretskii
Subject: bug#13546: 24.2.92; Error(s) when sending emails
Date: Thu, 14 Feb 2013 07:56:40 +0200

> From: "Sebastien Vauban" <address@hidden>
> Cc: address@hidden
> Date: Wed, 13 Feb 2013 23:31:16 +0100
> 
> >> - Helm-find-files does not include "locate" results anymore (I mean: from
> >>   es.exe), just the current buffers, and the recent files.
> >
> > Any error message(s)?  Or just silent failures?
> 
> Silent failures -- at least, I never saw anything wrong. Maybe some info is
> hidden, though, somewhere in Messages or in debug buffers?
> 
> >> - When connecting to my mail server, it's denied: I see all my mail groups
> >>   grayed, and pressing ^, closing the server connection (C), 
> >> re-establishing
> >>   it (O) does not work. So, basically, I can't read my mails anymore.
> >
> > Again, any error message(s)?
> 
> Yes (see live screencasts): connections denied to the mail server. Tough,
> that's not a that weird message... Nothing as spectacular as "spawning
> processes" or such.

I saw an error message saying "make client process failed".  Please be
sure to look in the *Messages* buffer and post here any similar error
messages, especially those related to failure to start processes, open
files or network streams, create pipes, etc.

Thanks.





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]