bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#12993: Wrong icon for Cygw32-Emacs


From: Ken Brown
Subject: bug#12993: Wrong icon for Cygw32-Emacs
Date: Sun, 07 Apr 2013 18:44:36 -0400
User-agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:17.0) Gecko/20130107 Thunderbird/17.0.2

On 4/7/2013 2:48 PM, Eli Zaretskii wrote:
Date: Sun, 07 Apr 2013 14:11:48 -0400
From: Ken Brown <address@hidden>
Cc: address@hidden, Angelo Graziosi <address@hidden>

At some point could you update this fix so that it works on 64-bit
Cygwin also?

What are the problems that prevent this from working with 64-bit
Cygwin?  I presume there's a 64-bit windres.exe, and nt/emacs.rc is
already set up to cater to 64-bit builds.  What am I missing?

The problem is that the build fails. There's no error message explaining the failure, just "Makefile:785: recipe for target `bootstrap-emacs.exe' failed". But the build succeeds if I remove the attempt to compile Windows resources:

--- configure.ac        2013-03-18 05:26:56 +0000
+++ configure.ac        2013-03-23 15:09:15 +0000
@@ -1524,10 +1525,12 @@
   W32_OBJ="$W32_OBJ w32xfns.o w32select.o w32uniscribe.o"
   W32_LIBS="$W32_LIBS -lkernel32 -luser32 -lgdi32 -lole32 -lcomdlg32"
   W32_LIBS="$W32_LIBS -lusp10 -lcomctl32 -lwinspool"
-  W32_RES="emacs.res"
+  dnl W32_RES="emacs.res"
+  W32_RES=""
   # Tell the linker that emacs.res is an object (which we compile from
   # the rc file), not a linker script.
-  W32_RES_LINK="-Wl,-bpe-i386 -Wl,emacs.res"
+  dnl W32_RES_LINK="-Wl,-bpe-i386 -Wl,emacs.res"
+  W32_RES_LINK=""
 fi
 AC_SUBST(W32_OBJ)
 AC_SUBST(W32_LIBS)


I know nothing about Windows resources, so I have no idea what's causing the build failure.

Ken





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]