bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#17043: 24.3.50; xft isn't found on OS X 10.9.2 (Macports)


From: Joe Corneli
Subject: bug#17043: 24.3.50; xft isn't found on OS X 10.9.2 (Macports)
Date: Thu, 20 Mar 2014 23:37:35 +0000
User-agent: mu4e 0.9.9.6pre2; emacs 24.3.50.2

Glenn Morris <address@hidden> writes:

> Please look in config.log to see what the issue might be.

I found a workaround, but the maintainer of the Xft2 port said that
it isn't correct.

"That sounds like the problem you'd get with software that is not
compatible with freetype 2.5.1 and later. The diff you proposed is not
the correct fix. Consult the freetype documentation for the proper way
to include freetype headers."
   - https://trac.macports.org/ticket/42928#comment:5

My workaround patch against /usr/X11/include/ft2build.h was as below:

*** ft2build.h~ Thu Mar 20 22:13:36 2014
--- ft2build.h  Thu Mar 20 22:13:46 2014
***************
*** 53,59 ****
  #define __FT2_BUILD_UNIX_H__
  
    /* `<prefix>/include/freetype2' must be in your current inclusion path */
! #include <freetype/config/ftheader.h>
  
  #endif /* __FT2_BUILD_UNIX_H__ */
  
--- 53,59 ----
  #define __FT2_BUILD_UNIX_H__
  
    /* `<prefix>/include/freetype2' must be in your current inclusion path */
! #include <freetype2/config/ftheader.h>
  
  #endif /* __FT2_BUILD_UNIX_H__ */




-- 
Sent with my mu4e






reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]