bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#19993: 25.0.50; Unicode fonts defective on Windows


From: Ilya Zakharevich
Subject: bug#19993: 25.0.50; Unicode fonts defective on Windows
Date: Sat, 7 Mar 2015 23:45:05 -0800
User-agent: Mutt/1.5.21 (2010-09-15)

On Sat, Mar 07, 2015 at 10:18:25AM +0200, Eli Zaretskii wrote:
> > Date: Fri, 6 Mar 2015 14:13:51 -0800
> > From: Ilya Zakharevich <address@hidden>
> > Cc: address@hidden
> > 
> > On Fri, Mar 06, 2015 at 11:12:17PM +0200, Eli Zaretskii wrote:
> > > This will set up the default fontset to use Symbola for the
> > > Mathematical Alphanumeric Symbols block:
> > > 
> > >   (set-fontset-font "fontset-default" '(#x1d400 . #x1d7ff) "Symbola")
> > 
> > I do not follow.  What is going on now?  Are you saying that it should
> > NOT work out-of-the-box?
> 
> On the slim chance that you'd like this to work for you, and didn't
> yet figure it out, I described what worked for me.
> 
> Also, others who read this discussion, now or in the future, might
> benefit from this information.

Thanks for clarifying this.  However, my answer still remains unanswered…

> > And what fontset-default has to do with this discussion?  It is not
> > used by Emacs, right?
> 
> AFAICT, it _is_ used.  At least if I evaluate the above in "emacs -Q",
> and then type characters in the range, they are displayed using
> Symbola, instead of showing a box with hex code, per glyphless
> character display.

I see: I mixed it up with “standard fontset”.  Thanks.

Ilya





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]